Kezelésekről bővebben

Vibrációs tréning kezelés Vibro shaperrel

 

Gyorsulási tréning gyakorlatokkal javul az erőnlét, az egészségi állapot, illetve a sport- és funkcionális teljesítmény. A plató másodpercenként többször elmozdul a test alatt, amelyre a válasz az azonnali spontán izomreakció.Ez a szervezet azonnali reakciója a szervezet az egyensúlyának fenntartása és izomstabilitás fenntartása érdekében.
A reflexes izom összehúzódás a rugalmasság, a koordináció, az állóképesség és az erő javulását eredményezi.

 

 

Gyorsulási tréning hatása:

 • A rehabilitáció ütemét meggyorsítotja, a rehabilitáció ideje lerövidül.                                                                                                               Bármilyen edzettségi szintnél, 9-10 éves kortól a legöregebb életkorig használható.
 •  Egyensúly, koordináció és proprioceptió javítását célzó gyakorlatokat kivitelezésére alkalmas
 • A nyújtó/lazító gyakorlatok elvégzése esetén nem jelentkezik az un. „klasszikus izomláz”,
 •  Az izmok öntudatlan, un. nyújtóreflexét kihasználva másodpercenként 20-60 izom-összehúzódást és elernyedést eredményez a hagyományos edzések percenkénti néhány izom-összehúzódásával és elernyedésével szemben.
 • Javítja a vér- és nyirokkeringést, beindítja a zsírégetést, ösztönzi a csonttömeg növekedését . Az izomerő fejlesztését hatékonyabbá teszi.
  Megerősíti az inakat és a csontrendszert, javítja az érfalak rugalmasságát; gyors, dinamikus, robbanékony izomzat kialakítására alkalmas (csontritkulás kezelése,csonttömeg növelése).
 •  Rendkívül hatásos sportsérülések, húzódások, izomláz tüneteinek enyhítésére és rehabilitációjára.
 • Speciális gyakorlatokkal sokkal hatékonyabban edzhetők a belső izmok (hatékony intim torna), így Pl. szülés után visszanyerhető a belső izmok korábbi tónusa és feszessége(inkontinencia gyógyítása) Célzottan edzhetők a cellulitisz által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék), ami feszessé, formássá teszi az edzett izmokat, és fellazítja a bőr alatti pangó zsírsejteket.
 • Fitness edzés (aerobic óra, spinning óra) előtt a teljes test bemelegítésére, edzés után az izmok lazítására, nyújtásra, az izomláz megelőzésére vagy megszüntetésére alkalmazható.
 • Hatékony kiegészítője a törzsstabilizációs,egyensúlyfejlesztő,izomerősítő, mozgásprogramnak .