Kismama jóga, Pilatestorna

Kismamajógát tartok egyénileg és csoportosan /3-4 fő esetén fix időpontban/

A jóga őrákon a trimeszternek megfelelően végezzük a gyakorlatokat,csakrákra-babára,egyéni adottságokra-határokra hangolódva.

A szülés után Hatha jóga oktatóként tudok segíteni a folytatásban,akár babával együtt is.

A kismamajóga órák mellé gyógynövényes,ayurvédikus,homeopátiás segédleteket is adok és a szülésig illetve ha szeretné akkor a későbbiekben is kisérem ,segítem az örömteli változást is segítve a folyamatokat.

Az órán/főleg az egyéni térben/ videós anyagokat is készítek,mellyekkel az otthoni térben tovább tudják folytatni a gyakorlást és a relaxációt illetve a szülésre felkészítő vizualizációs gyakorlatokat.

Fájdalmak panaszok esetén craniosacralis és egyéb kezelésekkel /gyógynövény,bach virágterápia…/is segítem a blokkok oldását,anyaságra való felkészülést és a testi változások elfogadását.

Mivel én magam 4 gyermeket szültem és 25 éve számos kismamát,anyukát kisértem -örömmel és szeretettel adom át ezen tapasztalatok tanításait is.

Szülésre felkészítés és utána lévő oldás /pl Si izületi blokk-elég gyakori keresztcsonti panasz és fájdalom előidőzője/esetén keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeimen.

Várom szeretettel:

Tel:06202285560

b.feher.eva@gmail.com