Kezelésekről bővebben

A Super Patch egyszerű, hatóanyag nélküli, információ alapú megoldást kínál a hétköznapok kihívásaira, életminőség-fokozó jótékony hatással bír az élet minden területén, az alvástól a fájdalomcsillapításon át az sporttevékenységig.

A Szuper Tapaszok működése a gyógyszermentes Vibrotaktilis Technológián alapul

Mi a Vibrotaktilis Technológia? És hogyan működik?

A Super Patch belsejében található technológia egyedi elrendezésű bordákkal rendelkezik, amelyek úgy néznek ki, mint egy QR-kód. Amikor ezek a bordák érintik a bőrünket, sejtjeink egyedi jeleket továbbítanak, amelyek kölcsönhatásba lépnek testünk idegrendszerével:

Jobb indegrendszeri vezetés (ingerület vezetés)

Mint ahogy egy internetes felületen keresztül a QR-kódokkal üzeneteket küldünk , ahhoz hasonlóan a Super Patch mintája pedig az idegrendszerünkön keresztül küld üzeneteket az agynak. Minden tapasz egyedi kóddal és egyedi üzenettel rendelkezik.

Jelet küld az agynak

Minden fizikai, érzelmi és mentális funkciónknak van egy sajátos neuro-kódja, vagyis „üzenete”. A SuperPatch minták olyanok, mint a QR-kódok, és amikor a mintában lévő bordák hozzáérnek a bőrünkhöz, a receptorok „leolvassák” a helyes üzenetet és elküldik az agynak.

Közvetlenül érzékelhető különbség

Az agy és az idegrendszer azonnal dekódolja az üzenetet, és a szervezetünkben finomabb testi- és energetikai visszacsatolások, pozitív ingerületi válaszok indulnak el, ami több energiát és nagyobb egyensúlyt biztosít .

Super Patch tapasz: jobb közérzet természetes módon

HÍD ÖNMAGUNK LEGJAVÁHOZ!

100% természetes, információ alapú, nem invazív tapaszok

Hiszünk abban, hogy mindenki képes önmaga legjavát kihozni magából.

Super Patch gyógyszermentes technológia

A Super Patch tapaszok ebben nyújtanak segítséget teljesen természetes, információ alapú, nem invazív megoldással, kémiai hatóanyag és káros mellékhatások nélkül.

A Super Patch tapaszok természetes módon segítenek férfiaknak, nőknek és gyerekeknek a problémáik megoldásában, hogy önmaguk legjavát megtalálhassák.

Bővülő termékpalettánkkal olyan megoldásokat kínálunk, amelyek közül mindenki ráláthat az őt leginkább támogató segítőtársra.

Ha érdekel a Super Patch tapasz ára, vagy a Super Patch tapasz vásárlás, fordulj hozzám bizalommal!

LUMI tapasz – segítség a bőrápolási rutinban

Az egészséges és ragyogó arcszín elérése gyakran célja azoknak, akik egy kiegyensúlyozott életmódot keresnek. A Lumi Patch egy nem invazív és gyógyszermentes technológia, amely segíthet a bőrápolási rutinjában, ha azt kiegyensúlyozott étrenddel, rendszeres testmozgással, megfelelő hidratálással és elegendő pihenéssel kombinálja.

LIBERTY tapasz – érj el jobb egyensúlyt és stabilitást!

Szabad mozgás, stabilitás, kitartás és erő! Teljesen természetesen! Egy sérülés, rehabilitáció vagy lábadozás esetén jellemzően beszűkül a mozgástér, mert ilyenkor a mozgás fájdalommal és félelemmel párosul. A mozgáshiány viszont további leépüléshez vezethet. A Liberty Patch segít abban, hogy jobb egyensúlyt és stabilitást biztosít a mozgások során. Így stabilabb egyensúllyal és nagyobb erőintenzitással tudunk mozogni. Támogatja továbbá egészséges jólét megőrzésének kulcsfontosságú elemeit.  Így elérhető akár a legmagasabb szintű atlétikai teljesítmény. Tanulmányok igazolják, hogy a tapasz használóinak 31%-kal fokozódott az egyensúlyérzete, az erejük pedig 18%-kal növekedett. Lendüljünk mozgásba!

VICTORY tapasz – Természetesen Győzelem!

Csúcsteljesítmény életünk mérkőzésein? Természetesen! Ahhoz, hogy a legjavunkat mozgósítsuk, el kell hinnünk, hogy érzelmileg, mentálisan és testileg is képesek vagyunk határaink átlépésére. Az információ alapú Victory Super Patch a sportteljesítmény fokozására lett kifejlesztve, hogy legmagasabb szinten, kirobbanó, erőteljes és fókuszált állapotban lehessünk életünk minden mérkőzésén. Tanulmányok kimutatták, hogy a Victory Patch 22%-kal emeli az átlagos teljesítményt, 31%-kal fokozza az egyensúlyt és a stabilitást, valamint 18%-kal javítja az erőkifejtés mértékét a nagyobb sebesség és a dinamika javára. Légy üdvözölve, hős atléta!

ROCKET tapasz – a teljesítmény optimalizálása

A teljesítmény optimalizálása és az elégedettség elérése a jóllét alapkövei. A Rocket Patch egy gyógyszermentes és nem invazív megoldás, amely, ha beépül egy egészséges rutinba, képes lehet fokozni a teljesítményt és növelni az általános jólléttel kapcsolatos elégedettséget.

DEFEND tapasz – Védelem

Általános egészség, és természetes lendület az immunrendszernek Testünk képessége arra, hogy kivédje a fertőzéseket, döntő jelentőségű ahhoz, hogy boldog, egészséges életet éljünk. Legyen szó allergiáról, nátháról, légúti gyulladásról, a legyengült immunrendszer enged nekik utat. A Defend Super Patch egy információ alapú, kémiai anyagoktól 100%-osan mentes, természetes és egyszerűen használható megoldást kínál a golyóálló immunrendszer elérésére, mellékhatások nélkül. Vértezzük fel magunkat!

FREEDOM Patch, FREEDOM tapasz – Felszabadulás az izom- és ízületi fájdalmak alól

Fájdalomcsillapítás egyszerű és biztonságos módon A krónikus fájdalmak mind testileg, mind érzelmileg befolyásolják az életminőségünket. A Freedom Super Patch egy információ alapú, kémiai anyagoktól 100%-osan mentes, természetes és egyszerűen használható megoldást kínál. Tanulmányok igazolják, hogy az általunk alkalmazott vibrotaktilis technológia jelentősen csökkentette a krónikus fájdalmakat a résztvevő tesztalanyok 95%-ánál mindössze egyetlen hét alatt. Hogyha fáj….

PEACE tapasz – Belső béke

Belső béke egyszerű és természetes módon Az embereknek több, mint 70%-a él olyan stresszben, ami nyomot hagy az érzelmi, mentális és testi egészségükön. A férfiak és nők majdnem 50%-a stressz alapú alvászavarral küszködik. Sajnálatos módon az egyik legnépszerűbb „megoldás“ az antidepresszánsok szedése, amelyek lehet, hogy kifejezetten hatékonyak, ám függővé tesznek és veszélyesek, mert leválasztanak az érzelmi világunktól. A Peace Super Patch egy információ alapú, kémiai anyagoktól 100%-osan mentes, természetes és egyszerűen használható megoldást kínál a stressz oldására. A Super Patch technológia segítségével visszatalálhatunk a belső békénkhez, veszélyes mellékhatások nélkül. Adieu stressz!

FOCUS tapasz – Fókuszban a fókusz!

Segítsünk iskolás gyerekeinknek természetes módon koncentrálni! A mai diákok 50%-ának figyelme nincsen jelen az órákon. A szétszórtságot csak tovább fokozzák az olyan figyelemelterelő kísértések, mint a telefon, a közösségi média és az internet, amelyek félelmi állapotokat és depressziót generálnak. Nem csoda, hogy mire a felsőoktatásba kerülnek, a diákok 1/3-a gyógyszereket szed ahhoz, hogy koncentrálni tudjon. A Focus Super Patch egy információ alapú, kémiai anyagoktól 100%-osan mentes, természetes és egyszerűen használható megoldást kínál a diákoknak ahhoz, hogy növeljék a figyelemképességük időtartamát, hogy kisebb mértékű stresszben éljenek és tudjanak koncentrálni. Ez fókusz! Nem hókusz-pókusz!

REM – Egészséges Alvás a Super Patch segítségével!

Mély és regeneráló alvás. Egyszerű és biztonságos módon támogathatja a kiegyensúlyozott alvási ciklust. Levendula, CBD, Melatonin… Alváshoz segítő dallamok… Báránykák számolása… Podcast hallgatása… Már mindent kipróbáltunk, és még mindig csak álom a gyors elalvás és mély alvás? A REM Patch segítségével mélyebben lehet aludni, mellékhatások nélkül. Szép álmokat!

IGNITE tapasz – Zsírégetés

Anyagcsere egyensúly – A kanapén ülve is intenzíven éghet a zsír! Anyagcserénk nyugalmi állapotban is optimalizálható. Az RMR (Resting Metabolic Rate – Nyugalmi Anyagcsere Arány) megmutatja, hogy mennyi kalóriát égetünk el nyugalmi állapotban, alvás, vagy munka közben, vagy akár a kanapén ülve. Az egészséges testsúly fenntartásához fontos a bevitt és elégetett kalóriák egyensúlyban tartása. Az RMR az információ alapú Ignite Super Patch segítségéval 25%-kal fokozható az elégetett kalóriák aránya! Ez azt jelenti, hogy még fizikai aktivitás hiányában is 25%-kal több kalóriát égetünk el. Fokozzuk az anyagcserénket 100%-ban gyógyszermentes megoldással. Tegyünk jót a májnak, legyintsünk a hájnak! Alkalmazási területei: méregtelenítés támogatása testsúly harmonizálás anyagcsere-zavarok és abból adódó egészségügyi problémák kiegyensúlyozása túlsúly és abból fakadó egészségügyi problémák oldása

JOY tapasz – Öröm

Érzelmi jólét és kiegyensúlyozottság A remény, az önmagunkba vetett hit és a boldogság talán az emberlét három legfontosabb aspektusa. Soha nem volt könnyebb megtalálni ezt az örömöt és optimizmust az életünkben! A Joy Super Patch egy non invazív és gyógyszermentes technológia, amely a vibrotaktilis stimuláció révén javíthatja a jólét és a boldogság érzését, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a legjobban érezzék magukat!

KICK IT Tapasz – Függőségek oldása

Érzelmi jólét és kiegyensúlyozottság A rossz szokások, a függőségek, ronthatják az életminőséget. Ezek a szokások általában a szándékok, a gondolatok és az ismétlődő cselekvések összetett hálójában gyökereznek. Törjünk ki az életünkbe berögződött negatív szokásaink alól, és helyére pozitív, egészségmegőrző rituálékat engedhetünk. A Kick It Super Patch egy forradalmian új gyógyszermentes megoldás, amely a vibrotaktilis stimuláció révén javíthatjuk a jólétünket és amellyel visszavehetjük az irányítást az életünk és szokásaink felett.

Ha érdekli a tapasz akkor keressen az alábbi elérhetőségeimen /sikertelen hívás esetén hagyjon üzenetet visszahívom/

Tel: 06202285560

b.feher.eva@gmail.com