Kezelésekről bővebben

Milyen intézkedésekkel segítem a COVID-19 coronavirus terjedésének megakadályozását a rendelőben és az otthoni kezelések alatt

  1.   A 2021-es korlátozásokra vonatkozó kormányrendelet alapján a rendelőben ezen feltételekkel vehetők igénybe a szolgáltatásaim.                  Lehetősége van a rendelői ,egyéni szolgáltatásokat is igénybe venni a virushelyzethez vonatkozó szabályok betartása mellett . Én maszkban    dolgozom.A kihelyezett kézfertőtlenítőt kérem,hogy mindenki beérkezés után használja.                     
  2.  A kezelések között 10-15 perc szünetet tartok,mely idő szükséges a fertőtlenítéshez, szsz.kesztyű, eszköz cseréhez. Kérem,hogy a rendelőbe érkezzenek maszkban,melyet a kezelések alatt is használni kell.      1.Régi és leendő vendégeim számára  lehetőség van az internetes konzultáció és az online torna,komplex kezelések igénybevételére.
  3. A 60 év feletti betegeket arra kérem,hogy vegyék figyelembe az ÁNTSZ általi aktuális utasításokat.
  4. Akik akut panaszok miatt ellátásra szorúlnak azok előzetes időpont egyeztetés után tudják igénybe venni a szolgáltatásaimat.Kérem,hogy tartsák be az előírásoknak megfelelő fertőtlenítésre és egyebekre vonatkozó szabályokat( + kézfogás kerülése)                                                   A rendelőmben szükség esetén én is az előírásoknak megfelelően dolgozom( maszkban, védőruhában, és a takarítási-sterilitási szabályoknak megfelelően).A rendelőmben egy egy speciális szűrőberendezés található(vítusok,bakteriumok,2008- as sars…)
  5. A telefonos egyeztetés során néhány kérdést teszek fel a pácienseknek,mely szükséges az anamnézis felvételhez (járt-e fertőzött területen,talalkozott- e fertőzött személlyel,vannak- e konkrét panaszai ( köhögés, láz, íz és szag érzékelés problémák..)                Ha az elmúlt 3 héten belül volt veszélyeztetett területen(utazott,virushordozó beteggel találkozott,beteget ápolt, ápol..) akkor kérem, idejében jelezze és a lappangási idő lejárta után,keresünk másik időpontot.
  6. Kérem ha külföldön járt vagy tüneteket észlel maradjon otthon és hívja a 0680277455 vagy írjon emailt a koronavirus@bm.gov.hu email.cimre.
  7. Mossanak minél többször és kellő ideig kezét,fogyasszanak sok vitamint és tornázzanak,sportoljanak heti 3x 60 percet ( ez a WHO szerint is nagyon hasznos az immunerősítés  szempontból!)                                    Egészségügyi szolgáltatóként igyekszem az aktuálus kormányrendeleteknek és ÁNTSZ előírásoknak eleget tenni,így az aktuális előírások és rendelői rendelkezések a virushelyzet lezajlásáig  érvényesek.