Bemutatkozás

                                  

 

  

 

 

 

Üdvözlöm gyógytorna magánrendelőmben!

 

Berkiné Fehér Éva gyógytornász-fizioterapeuta  vagyok, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, melyet kórházakban, otthoni gyógytorna ellátásban, rendelőben, vállalkozóként szereztem  ( Végzettségek,korábbi munkahelyek,tagságok  ) .  

Magánrendelőmben több mint 10 éve fogadom a pacienseimet és igény esetén külső helyszínekre ( Pl:manager program,prevenciós programok ) és házhoz is megyek.

A rendelő jó felszereltsége,eszköztára komplex terápiák kivitelezésére ad lehetőséget.

Előzetes időpont egyeztetés után várakozás nélkül az egyéni adottságok,panaszok és igények alapján komplex vizsgálatot követően kap megfelelő kezelést a beteg. 

                                      

A diagnózis felállításakor a személyiség figyelembevételével a megfelelő terápia kiválasztása mellett törekszem  a mozgást  megkedveltetésére és tanácsadással kiegészítve a felmerülő mozgásszervi és egyéb panaszokra hosszútávú megoldást találni.

Csoportos és egyéni mozgásfejlesztés,speciális gerinc és manuális terápiák mellett kiegészítő technikákkal, egészséges életmódra ösztönző módszerek megismertetésével segítem a hozzám forduló pacienseket a gyógyulásban, egészségmegőrzésben. Sokféle alternatív technika ismeretével, tudásával és tapasztalataival rendelkezem, én is az egészséges életmód és táplálkozás képviselője vagyok, ezért fontosnak tartom átadni a pácienseknek az egészséges életmódra ösztönző tapasztalataimat. Életmódváltásra és étkezésre vonatkozó tanácsaim része a gyógynövények és alternatív terápiás készítmények megismertetése.

A fizioterápia természeti, elsősorban fizikai energiákkal (hővel, fénnyel, elektromossággal. mágnesességgel, vízzel, mozgással) való gyógyítást jelent. Fontos része a gyógytorna. Célja a mozgásszervi megbetegedések megelőzése illetve gyógyítása mozgásterápiával ,manuális technikákkal.

 

Gyógytornával műtéti beavatkozások is kiválthatók illetve elodázhatók.

Ahhoz, hogy a mozgatórendszer: csontok, ízületek, izmok megfelelően fejlődjenek és működjenek, azok terhelésére, tehát mozgásra van szükségük. A mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozási szokásokból kifolyólag egyre több ember küzd súlyproblémákkal, aminek természetes következménye a korai, gyakran már kisgyermek korban jelentkező mozgásszervi elváltozás. Az időben felfedezett elváltozás gyógytornával,megfelelő mozgásforma kiválasztásával gyógyítható és megelőzhető.

Mozgásfelmérésre, terápiákra az alábbi elérhetőségeimen tud bejelentkezni:

 

Berkiné Fehér Éva

Dipl. gyógytornász-fizioterapeuta

Dorn-, Schroth-,Breuss masszázsterapeuta

Trigger és tenderpont terapeuta

FDM terapeuta

Pilisborosjenő Málna köz 1/A

Tel: 06202285560

Email: b.feher.eva@gmail.com

 
https://meetdoc.hu/berkine-feher-eva-pilisborosjenoi-maganrendeloje/?utm_source=webpage&utm_medium=web&utm_campaign=timebooking

5 thoughts on “Bemutatkozás

 1. Amazing blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any tips? Thanks!

 2. Hi,

  Are you presently operating WordPress/Woocommerce or maybe will you think to make use of it in the future ? We currently offer over 2500 premium plugins along with themes totally free to download : http://tuuck.xyz/1XXvf

  Cheers,

  Margareta

  1. Thanks for the info.
   I do the editing on the interface, I learned a lot about it.
   Do you have any suggestions for editing your edit?
   Thank you in advance for your answer.
   Berkiné Éva Fehér

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.