Berkiné Fehér Éva Gyógytornász

Berkiné Fehér Éva gyógytornász-fizioterapeuta  vagyok, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, melyet kórházakban, otthoni gyógytorna ellátásban, rendelőben, vállalkozóként szereztem  ( Végzettségek,korábbi munkahelyek,tagságok  ) .  

Magánrendelőmben több mint 13 éve fogadom a pacienseimet és igény esetén külső helyszínekre ( Pl:manager program,prevenciós programok ) és házhoz is megyek/ez mostanság a rendelői munka telítettsége miatt korlátozottabb-egyeztetés érdekében keressen az alábbi elérhetőségeimen/

 

A rendelő jó felszereltsége,eszköztára komplex terápiák kivitelezésére ad lehetőséget.

Előzetes időpont egyeztetés után várakozás nélkül az egyéni adottságok,panaszok és igények alapján komplex vizsgálatot követően kap megfelelő kezelést a beteg.

Több orvos kollégával állok szakmai kapcsolatban (gyerek-felnőtt ortopéd orvos, UH orvos, kardiológus, traumatológus, fül-orr-gégész..) ez szükség esetén gyorsithatja a további kezeléshez szükséges kivizsgálást.

                                      

A diagnózis felállításakor a személyiség figyelembevételével a megfelelő terápia kiválasztása mellett törekszem  a mozgás megkedveltetésére és tanácsadással kiegészítve a felmerülő mozgásszervi és egyéb panaszokra hosszútávú megoldást találni.

Csoportos és egyéni mozgásfejlesztés,speciális gerinc és manuális terápiák mellett kiegészítő technikákkal, egészséges életmódra ösztönző módszerek megismertetésével segítem a hozzám forduló pacienseket a gyógyulásban, egészségmegőrzésben. Sokféle alternatív technika ismeretével, tudásával és tapasztalataival rendelkezem, én is az egészséges életmód és táplálkozás képviselője vagyok, ezért fontosnak tartom átadni a pácienseknek az egészséges életmódra ösztönző tapasztalataimat. Életmódváltásra és étkezésre vonatkozó tanácsaim része a gyógynövények és alternatív terápiás készítmények megismertetése.

A fizioterápia természeti, elsősorban fizikai energiákkal (hővel, fénnyel, elektromossággal. mágnesességgel, vízzel, mozgással) való gyógyítást jelent. Fontos része a gyógytorna. Célja a mozgásszervi megbetegedések megelőzése illetve gyógyítása mozgásterápiával ,manuális technikákkal.

Gyógytornával műtéti beavatkozások is kiválthatók illetve elodázhatók.

Ahhoz, hogy a mozgatórendszer: csontok, ízületek, izmok megfelelően fejlődjenek és működjenek, azok terhelésére, tehát mozgásra van szükségük. A mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozási szokásokból kifolyólag egyre több ember küzd súlyproblémákkal, aminek természetes következménye a korai, gyakran már kisgyermek korban jelentkező mozgásszervi elváltozás. Az időben felfedezett elváltozás gyógytornával,megfelelő mozgásforma kiválasztásával gyógyítható és megelőzhető.

Egyéni és csoportos , rehabilitációs és egészségmegőrző kezeléseim:

Panasz ,állapotfelmérés ,tanácsadás igénye esetén hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeimen:

Berkiné Fehér Éva

diplomás fizioterapeuta

Email:

b.feher.eva@gmail.com

Rendelő címe:

Pilisborosjenő.

Málna köz 1/A

Tel : 06202285560