Referenciák, Paciens vélemények a komplex kezelésekről, terápiás eredményekről, mini tanfolyamokról/2018-2024/

Szeretném megköszönni mindenkinek aki véleményével,betegségének ,gyógyulásának történetével hozzájárul ahhoz ,hogy minél több paciens,terapeuta megismerje ezeket a  csodálatos, sokak számára még ismeretlen kezelési  lehetőségeket. Ezek számomra is  nagyon sok erőt jelentenek a nehézségek idején a terápiás tervek összeállításakor  és  a továbbképzések teljesítésekor (Berkiné Fehér Éva-2018). 

                     

 • ,Elégedett vagyok .,,2015-ben a jobb lábamon szükségessé vált egy ,,ún. tengelykorrekciós műtét elvégzése,mivel a térdem belső oldalán olyan kopás lépett fel,ami folyamatos fájdalmat,duzzanatot okozott.  Közvetlenül a műtét után kerültem(a magánrendelőbe) az Évához egy ilyen speciális gyógytorna kurzus lefolytatása céljából.Éva szakértelmének ,körültekintő munkájának köszönhetően ma már teljes értékűen,teljes mozgástartományban tudom használni a térdemet.Tapasztalataim alapján  jó szívvel tudom ajánlani betegtársaimnak az Éva tornáit a műtétek utáni lábadozás illetve a teljes felépülés felgyorsítása érdekében.”(Sásdi Gábor 2018.06.15.)
 • ,,A csodák helyben történnek! Férjem vádlijával időnként baj van és olyankor alig tud járni. Talán meghúzta, nem tudjuk és a sebészeten se mondtak semmit. Menjen ortopédiára. Kapott rugalmas pólyát meg krémeket, hatás nulla, viszont pénteken mennénk nyaralni. Nem voltunk feldobva. Szomszédasszony kiszúrta, hogy sántít és beinvitálta egy kezelésre. Fél óra elteltével sántítás nélkül tért haza! Mert ismer valami új orvosi módszert. Úgyhogy engedjétek meg, hogy ismét jó szívvel ajánljam Nektek! „(Vélemény:FDM terápiáról:F.Bernadett  2018.06.13)
 •  ,,Legkisebb lányom komolyabbá vált gerincferdülését is Évi gyógyítja. Schrott-terápia mellett Dorn-terápiát is alkalmaz.  Azon túl, hogy helyben tudunk terápiákra járni, a lányom jókedvvel megy és jön, hiszen a torna mellett “Olyan jót beszélgettünk!” élménnyel is gazdagodik. Édesanyaként pedig leírhatatlan az, hogy mit jelent biztos kézben tudni a gyermeket egy ilyen sérülékeny helyzetben . ”    (N.Ildima 2018.06. )
 •  ,,Hála Istennek és hála Évikének!                                                                                                                                                                                                 Így tudom kezdeni a beszámolómat a történtekről.                                                                                                                                                                      Fogorvosként,a munkámmal járó rossz testtartás miatt évek óta vannak komoly,MR vizsgálattal igazolt gerinc problémáim.Harminckét évvel ezelőtt már operálni akartak,akkor egy ,,csontkovács” orvos hozott ki a bajból.Néhányszor Évikénél is jártam,gyógytornával jól karbantartott,el is hagytam a rendszeres gerinctornát. Pár hete nagyon komoly fájdalomra ébredtem a gyógyszer nem segített járni alig tudtam. Kivánszorogtam Évikéhez aki masszázzsal,akupresszúrával a becsípődött idegeket,becsípődött izmok manuálterápiás kezelésével szinte csodákat művelt-megszűnt minden fájdalmam-mintha kicseréltek volna.Később egy földdel teli virágos ládát megemelve-kiújultak a fájdalmaim.Évike tudatos,gondos kezeléseivel abszolút panaszmentes lettem és vagyok azóta is.Szomorú,hogy az orvosok többnyire műtéti megoldást javasolnak.Tudjuk,hogy műtét kapcsán sokszor megbomlik a gerinc stabilitása,ami miatt újabb nehézségek merülhetnek fel. Ezekkel az ismert,új de jól bevált kezelésekkel szinte csodákat lehet tenni.                                                                  Hálát adok,hogy újra munkaképes vagyok-minden fájdalomtól mentes.                                                    Kívánom,hogy a sok gerinc problémával küzdő ember megtalálja ezt az utat,ezt a gyógyító lehetőséget a KOMPLEX GERINCTERÁPIÁT ”  (Pilisborosjenő,2018.06.06. ,Dr Janka Éva )
 • ,,Mi nagyon szeretünk tornára járni.Anyukámnak kicsit gyors (72 éves) a bemelegítés”  (Szénási Ági+ Szénásiné Kati  2016 nyara)
 • ,,Nagyon jó,dinamikus,minden izomcsoportot jól átmozgató,változatos torna” ( Szánási Ági és Kati 2017 aug. 31 )
 • ,,Elméletben tudjuk, hogy a gyógynövények milyen fontos szerepet kaphatnak az egészségmegőrzésben, nyavalyáink kezelésében. Évi meggyőzött minket arról is , hogy hogy is nagyon sok áldásos hatású növény vesz minket körbe. Komoly tapasztalata van gyakorlati alkalmazásukba. Lelkesen beszélt arról , hogy mely növényből hogyan válik a házipatikánk jó hatású teája , kivonata, s akár csemegéje is”. (Szentesi Zsuzsa 2017 júl.-gyógynövény ismereti kirándulásról alkotott vélemény)
 • ,,Nagyon örülök,hogy rátaláltam a lehetőségre,amivel megújulhatott”a szervezem,jó hangulatban,közel van a lakásomhoz és Évike személyében jó szakembert és segítőkész embert ismertem meg. A körülmények ideálisak a társaság jó, mindenkinek ajánlani tudom.”(Templeitner  Lászlóné  2017 aug. 29)
 • ,,Alaposak az órák,Éva törekszik arra,hogy maximálisan kihasználja az időt és egyénre szabott gyakorlatokat alkalmazzon.Nagyon kedves,gyerekeket szerető személyt ismertünk meg benne.Ajánlom mindenkinek”(Vélemény:Schroth terápiáról:Káplán Zsuzsa 2018.10.23)
 • ,,Csípőficammal születtem, ami miatt már egész fiatalon gerincferdülés, majd később csavarodás alakult ki. Emiatt már tizenéves koromban jelentkeztek gerincpanaszok és a fájdalom három gyerekem szülése után intenzívebbé vált,. Világos volt, hogy valamit tennem kell, így kezdtem előbb Etka jógára, majd Hatha jógára járni, minek következtében a panaszaim mintegy 20 éven át teljesen megszűntek. Azonban másfél éve  a bal csípőmben egyre erősödő fájdalmat kezdtem érezni, ami kisugárzott a derekam és a combom irányába is, olyannyira, hogy sokszor az állás, járás is gondot okozott, nemhogy a jógázás. Majd újabb néhány hónap után a csípőfájdalomhoz nagyon éles deréktáji fájdalom is társult, ami erősen korlátozott a mindennapi tevékenységekben is. Klinikáról klinikára és orvostól orvosig járva nem tudtak mást mondani a panaszaimra, mint hogy majd elmúlik, ami persze nem következett be. Végül ez egyik rendelőben ajánlották a Trigger pont masszázst, hátha segít. Szerencsére emlékeztem, hogy egy köremail-ben mintha valaki egy pilisborosjenői masszőrt,gyógytornászt említett volna, aki ilyesmivel is foglalkozik. Így találtam Évára, akinél eddig 5 kezelést vettem. Történetemet végighallgatva komplex kezelést javasolt, aminek a Trigger pont masszázs is része volt. Panaszaim már az első kezelést követően javultak, de a 4. kezelést követően a hátfájdalmam szinte teljesen megszűnt, már csak a csípő fájdalom maradt, azonban annak intenzitása is jelentősen csökkent. Nagyon örülök, hogy helyben találtam egy ilyen kiváló szakembert, aki komplex terápiával, teljesen személyre szabottan dolgozik.Továbbra is rendszeresen fogok járni hozzá, és bízom benne, hogy idővel a csípő fájdalmat is elfelejthetem. Köszönöm szépen, Éva!” (Monszport Krisztina 2018. 11.05)
 • ,,Nagyon hatékony.A fejlődés napról-napra érzékelhető.A kezelés lelkileg is támogatott a beteg ,,depressziót” fokozatosan oldotta.Mindenképpen ajánlom a terápiákat,mert e lehetőség nélkül,a felépülésem elképzelhetetlen lenne.Mozgásképtelen helyzetben a Bp.-i kórházakba rehabilitációra bejárni,bejutni lehetetlen lett volna./térdműtét utáni komplex rehabilitáció+ vénás torna a beteg otthonában–Pbj.2018 11.07.Gerőcs.L.)
 • Nagyon jó volt a masszázs (Noszek Csilla 2018.11)
 • Ajánlom,mert eredményesnek tartom a kezelést,tornát.(Liber Zita- 2018.11.08)
 • Nagyon elégedettek vagyunk Évával.Kedvessége,figyelmessége példaértékű. ( Dr.Pomoziné Gyarmati Ági-2018.11. )
 • ,,Éva nagyon figyelmes és kedves,már egy kezelés után javult a derekam állapota és nekiállhattam tornázni.Professzionális elégedett vagyok (H. D. 2019.02.11)
 • A fogyókúrás tanfolyam eredményes volt. (2019 nyara)
 • ,,Nagyon szeles,borús időben gyülekeztünk Évával és néhány gyógynövények iránt érdeklődővel a játszótérnél.
  Éva, aki gyógytornászként,családanyaként is hasznosítja gyógynövényismeretét rögtön az elején megállapította,hogy
  gyűjtésre nem alkalmas ez az idő,mert legjobb derűs napsütésben gyűjteni a növényeket, akkor jobb a hatóanyagtartalmuk.
  Még nem sok minden bújt elő,de talán éppen ezért el kezdtük közösen beazonosítani az egyszerű ismert növényeket körülöttünk.Persze Éva rögtön pontosított az pitypang de ne keverjük össze a kutyatejjel,mert az mérgező.
  Aztán elindultunk a Levendula mezőtől balra vezető úton,ahol  rengeteg csalánt láthattunk,aminél kiderült,hogy a legjobb frissen teát készíteni belőle.
  Az út menti cserjésben a láttunk galagonyabokrokat, ezek  levelének a teája jó hatású a szívműködésre.
  Folyamatosan kérdeztünk,hogy akkor miből mennyit és hogyan kell készíteni. A lándzsás útifű kapcsán megtudhattuk hogyan kell belőle szirupot készíteni mézzel.
    Ami nagyon tetszett,hogy Éva ilyen apró,de nem lényegtelen dologra is felhívta a figyelmünket,hogy a gyógynövény teákat kúraszerűen kell alkalmazni szünetet tartva vagy más teára váltva.
  Lekanyarodva a Vár völgybe bár lehet,hogy már a meredek kaptatón felfelé a Teve szikla irányában megbeszéltük az ehető virágokat amik színesíthetnek egy zöldsalátát, aztán már követni sem tudtam,hogy hogyan,de
  eljutottunk a nyers alma dunsztolásának technikájáig.
  A végén még sikerült beazonosítani egy app segítségével a Salamonpecsétje nevű éppen bimbózó növényt,ami erősen mérgező,de cserébe gyönyörű!
  Kellemesen elfáradva,jobban megismerve gyógynövényekkel körülvett útjainkat ,alig várom azt a napsütést,hogy csalánt szedhessek teának!
  Köszönöm Neked Éva” (T.Réka 2019.05 )
 •  
  Kedves Éva!Csodát tettél a bokámmal!Alig-alig fájdogál egy picit. Köszönöm Sásdi Gábor (2019.10.28)
 • Bal váll fájdalom és mozgástartomány csökkenés,nagyfoku beszűkülés miatt kezdtük el a tornát.A kezelés kezdete óta fokozatosan javul a bal vállam mozgástartománya,ismét megközelíti a normál tartományt,a fájdalom eltűnt.A mindennapi mozgásban nem érzem a panaszokat. (Pbj. Sanics Tibor 2019.12.09. )
 • Egy szerencsétlen esés következtében könyök zuzodást szenvedtem, ami megnehezítette a mindennapokat, még a fésülködés is gondot okozott.. Már az első terápia után minimális fájdalommal, bátran használtam a sérült kezemet! (Osteopátiás,Fdm és trigger terápia)Mindenképpen ajánlanám a terápiát, a gyorsabb gyógyulás érdekében!   (K.V.Zsuzsa 2020.10.13)
 • 2020. júniusában „extrém” ágyéki porckorong sérvet állapítottak meg nálam, melyet az orvosok azonnal műteni akartak, mivel minimális esélyt láttak a műtét nélküli gyógyulásra. Ennek ellenére szerencsére elkezdték a konzervatív kezelést, melyre jól reagáltam, így 5 nap múlva műtét nélkül engedtek ki a kórházból. Otthon azonban sajnos másfél-két hónapon át nem tudtam megoldani, hogy eljárjak kezelésekre, az online illetve egyedül végzett gyógytorna pedig lassú és viszonylag kevés javulást hozott. Így 7 hét múlva a kontrollvizsgálaton az orvos minimális gyógyulást állapított meg. Ennek következtében ismét, most már nyomatékosabban műtétet javasolt, ám mivel éppen szabadságra készült, kaptam még egy hetet, hogy megbarátkozzak a műtét gondolatával, melyet természetesen ismét nagyon szerettem volna elkerülni. Ez alatt az egy hét alatt azonban végre lehetőségem nyílt megkezdeni a manuálterápiás kezelést, mely több módszer egyénre szabott ötvözése. A második kezelés után már elkezdtem érezni a javulást, de ugrásszerű gyógyulás a harmadik kezelés után következett be, szinte egyik napról a másikra. Végre fájdalomcsillapítók nélkül tudtam végigcsinálni a napot, és nem kellett egész nap feküdni, sok órán keresztül tudtam talpon lenni (ez korábban elképzelhetetlen volt). A negyedik kezelés után, a kontroll után egy héttel boldogan hívtam fel az orvost, hogy sikerült a lehetetlen, amire szinte semmi esélyt nem látott, hogy rohamosan megindult a gyógyulásom, és gyógyszer nélkül tudok újra majdnem mindent csinálni otthon. Ő is örült neki, így a műtétről végérvényesen letettünk. Még egy hét elteltével már munkába is mentem, persze eleinte csak rövidített munkaidőben. A kezeléseket később is folytattam, a javulás azóta is folyamatos. Két hónap elteltével a fájdalom szinte teljesen elhanyagolható, és tényleg szinte mindent tudok már csinálni, munkába járni, vásárolni, takarítani stb. Az emelésekkel azóta is óvatos vagyok, naponta gyógytornázom, de így tökéletesen megoldhatók a mindennapok. Nem jöttem még helyre 100%-osan, de sokat számít, hogy a sérv megjelenése után kimaradt másfél-két hónap, mely alatt nem tudtam a kezeléseket még elkezdeni, Ha azonnal el tudtam volna járni a manuálterápiára, valószínűleg sokkal hamarabb meggyógyultam volna. Számomra így is nagy öröm, hogy kétszer is sikerült a műtétet elkerülni, holott erre az orvosok alig láttak esélyt. A teljes gyógyulásig pedig továbbra is járni fogok a kezelésekre.
  ( Nagy A.  2020. november. 4.)

                          2021

 • ,,Mozgásszervi panaszokkal jelentkeztem(nyak,váll,hát).A 3. Kezelés után jelentős enyhülést tapasztaltam.Örülök,hogy a lakóhelyem közelében ilyen professzionális lehetőséget találtam(gyors javulást tapasztaltam a craniosacralis terápiával)-” 2021.01.R. M. Pbj.
 • Visszagondolván a 2020-as évre, a világért, emberekért, magunkért való aggódásom mellett csupa-csupa jó dolgot találtam – nagy szeretettel mondok hálát nektek is!
   
  S bár derekam idei összeesése maga nem volt egy pozitív élmény, de a folyamat, a belőle való kilábalás, a tőletek kapott sok segítség, hozzátartozó gondolat nagyon is. Köszönet érte!
   
  Saját Útban gazdag új évet kívánva, hálával
  P.András(2021.01 Pbj.)
 • ,,A csoportos online torna nagyon jó”(2021.01. V.K.)
 • ,,A Schroth gerinctorna professzionális „(2021.01. E.Erika)
 • ,,20 éve fennálló,egy hete erőteljessé váló panaszok miatt jöttem a rendelőbe(5-ös erősségű),melyek egy kezelés alatt megszűntek.A craniosacralis,majd komplex kezelés alatt csak enyhe kellemes fájdalmat éreztem.Újra tudok túrázni,tornázni”.(2021.01.28 V. Vera)
 • 78 éves anyukám csukló és váll panaszai(törés miatt) 4-5 kezelés után javultak,kedélyállapota,fizikai állapota sokat javult,panaszai minden területen jelentősen csökkentek,

         Hálás vagyok a fantasztikus mukáért és türelemért.Köszönöm a  türelmet és a pozitív hozzáállást”(2021.02.25. R. T. Pbj.)

 • 6 hetes Schroth terápia után nagyobb a teherbírás,javult a testtartás, nagyon nagyfoku a tájéjkoztatás. Köszönöm(2021.04.M.A )
 • ,,1,5 Schroth gyakorlás után látható az eredmény. A testtartás jelentősen javult. Éva segítőkészsége, pontos-precíz magyarázata, felkészültsége sokat segít a kivitelezésben /16 éves fiú gerincferdülésére-Schroth terápia+ edzésterv összeállítás, 2021.09.25  M.M./
 • 4 hete fennálló nyak-váll fájdalmak 2 kezeléssel megszüntek, az izmok lazává mozgathatóbbá, könnyebbé váltak és folyamatosan csökkent a maradék panasz/köszönöm a türelmet és kitartó segítséget 2021.09.25 B.E./
 • 2 hónapja járunk Schroth terápiára, testtartása javult, a vállait jobban hátra tudja húzni, nincs beszűkülve a mozgása. Végre hajlandó itthon is csinálni, ezért nagyon hálás vagyok/2021.10. K.I. -16 éves fia/Fiú szerint is egyenesebb a testtartás, fűző nélkül is jobban érzi magát, nyak előrehelyezett tartása pozitív irányba korrigálódott
 • 4-5 hetes nyak-váll panaszok/8-as erősségű/ 1 kezelés után szinte teljesen megszüntek, könnyebb lett a mozgás, lazábbak az izmok. Köszönöm /J.M.2021.11.15./
 • 35.hetes kismama Írása/sokkal energikusabb ,kiegyensúlyozottabb vagyok s jönnék a baba-mama jóga órákra is is:/T:R: 2021.11.29/
 • ,,Bokasérülést követő közepes erősségű fájdalom 1 kezeléssel lenullázódott. Újra elkezdhettem futni” /2021.12.09.H.G./
 • ,,Szívesen használnék eszközöket/covid miatti online térben ez most nehezen kivitelezhető/,de kedélyállapotom javult, fájdalmam csökkent/2021.12 M.A./

                                            2022

 • ,,Csodákat művelsz /2022.02. J./
 • Sántikálva és maximális erősségű fájdalommal érkezett, több területet érintő gerincsérv miatt.            ,,A rendelőből panaszmentesen távoztam, minden mozdulat amit korábban gátolt volt az most működött, nem kell gyógyszert szednem, Ajánlom mindenkinek /2022.02 Cs.J/
 • ,,Nagyon köszönöm a türelmét és a segítségét” /2022.02. B.K/
 • ,,Láb, gyomor, magas vérnyomásos panaszok kezelésére jöttem, 2 kezelés után lett javulás, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Éva személyisége nagyon megnyugtató”/2022.02.22 D.M/
 • Fantasztikus komplex tudással rendelkezel, a torna is látványosan kezd javítani/2 hét után/ Nagyszerűek a tornán túlmutató energetikai, mechanikai, valamint a táplálék kiegészítőkben való eligazodásban való segítség nyújtás. /H.E.2021.03.21/
   
 • Hát ,sarokfájdalom miatt érkezett ,pszichés és egyéb panaszokkal, gyógyszermentesen melyet 1 éve nem tudtak egyéb kezeléssel orvosolni. ,,A panaszaim 4 kezelés után minimalizálódtak , sokkal energetikusabb lettem, éjjel nem ébredek fel. Éva hasznos gyakorlatokat mutatott, melyeknek rögtön érezhető volt a hatása. A masszázs, komplex kezelés kellemes energetizáló hatású . Már nem kell gyógyszert szednem. Éva kedves, nagy tudású gyógytornász, aki átfogóan kezeli a panaszokat ” /2022.03.20 G.V/
 • Achilles feszességnél az erős fájdalmak/6os/ 8 kezelés után megszűntek és szabadabb lett a mozgás/2022.03.20 S.M./
 • ,,2 hónapja járunk Schroth terápiára, gerinc ,tartási  problémák és erős fájdalmak miatt-a fájdalmak jelentősen csökkentek. Köszönjük /2022.03 T.G /
 • 1 éve fennálló panaszok 3 kezelés után kevesebb lett a fájdalmam és tele lettem energiával..Ajánlom mindenkinek a nagy szakértelemmel,türelmmel végzett kezeléseket / 2022.05./

15 éve fennállóvissza-visszatérő deréktáji fájdalmai voltak,erős 8as fájdalommal jött

,,Elkeseredett és kiábrándult voltam egy felesleges több alkalmas drága infúziós kezelés után , melynek semmi értelme nem volt .
Ma ( 2022.07.28-án ) volt az első kezelés ( 1,5 óra ) utána rögtön és most 8 órával a kezelés után még mindíg a közelébe se tértek vissza a fájdalmaim , tudok ülni , állni , menni és létezni.
sokkal könnyebb lett a mozgás , olyan mitha a fele súlyomat elhagytam volna valahol , röpködnek a lábaim. Volt egy kis egyensúlyzavar az elején , de ez rövid idő múlva elmúlt. szimmetrikusabb lett minden , a vállam, a karjaim a lábaim .
Aludni csak most fogok először a kezelés óta , de visszatért a hitem a gyógyulásba , és kitűnő kapaszkodót kaptam a végzendő gyakorlatok által . Így nem félek nekivágni a nyaralásnak . A kezelés előtt komolyan fontolóra vettem , hogy itthon maradok, bármennyire is mehetnékem van, mert három lépésre se voltam fájás nélkül képes .
Hihetlen dolgokat : hőhullámokat , sugárzó lüktetéseket, feszülést , szúró fájdalmat , aztán mindíg jóleső elernyedés és finom érintés érzetét váltakozva és furcsa kerszt érzéseket is ( bal felül nyomást , ami elkalndozott a testem másik oldalára és ellnetétes pólusára. Sportoló voltam , sokat masszíroztak , de ilyet nem éreztem , nem akarok túlzásba esni , de voltak meseszerű pillanatok is.Köszönöm”/2022.07.28 B.Zoltán/
 
„Pár hete járunk kezelésre és tornára a lányommal.Lányom otthon heti 3x gyakorolva betartja a kezelési javaslatokat-látszik és érezhető a javulás/váll-,nyak panaszok megszüntek,tartás javult/,Ajánlani tudom a kezeléseket mindenkinek /B.B. ,B.Laura 2022.09/
 
,,Kedves Évi ami előtt el mentem hozzád nagyon szenvedtem a gerincemmel, nagyon sok jó tanáccsal elláttál. Egy hónapja csinálom a tornát és már sokkal jobb a gerincem és a mozgásom. Nagyon nagyon szépen köszönöm a sok segítséget amit adtál nekem/M.K 2022.10.16/”
 
„Gerincsérves panaszok,fájdalmak 1 kezelés után a felére csökkentek,mozgás ,közérzet javult. Tökéletes a rendelői kiszolgálás” /T.L .2022.10.27./
 
,,Gerincsérves panasszal jöttem,Már az első kezelés után minuimalizálódott a panasz,görcs,fájdalom csökkent 2022.11/
 
,,10 éve fenálló gerincsérves panaszok,erős fájdalmak már az első kezeléssel 5-ről 1esre csökkentek,jobb a közérzet 2022.12.26 T.L,/
,,A rendelői kiszolgálás kiválló,a kezelés alatt bizalmat-erős támogatást éreztem /B.P.2022.dec/”
,,Craniosacralis és oszteopátiás lazítás során a fájdalom,panasz megszünt,könnyebb a mozgás -nagyon gyors a javulás 2022 R.M / „
 
 
2023
 • ,,Ajánlom mindenkinek a jóga órákat / Tartásom ,kedélyállapotom javult az órák vidám hangulatban telnek 2023.01 M.G. /”
 • ,,Fantasztikus komplex tudással rendelkezel,a torna látványosan kezd javítani. Nagyszerűek a tornán túlmutató energetikai,mechanikai ,valamint a táplálékkiegészítőkben való eligazodásban való segítségnyújtásaid /T. A.  2023 04 /
 
 • ,, 1 hónapja járok csoportos jógára-tartásom,izomtónusom javult,jó a csapat ,hatásosak a gyakorlatok/2023.05.19 N.K/”
 • ,,Már az első kezelés után enyhült a szédülés és a mozgáskorlátozottság,kevesebbszer ébredek fel éjszaka,nyakam nem olyan kötött,könnyebb a mozgása-nyugodtabb vagyok a kezelések relaxációs pihentető hatásúak voltak.
 • Teljeskörű segítő szándékú profi és holisztikus hozzáállást tapasztaltam mind a kezeléseknél,mind a kommunikációnál /N.D Krisztina 2023.05.19/”
 • ,,Váll burzitis miatti kezelés történt/1 éve fennálló panaszok miatt,6os erősségű fájdalommal/.A 2.3. kezelés után csökkent a fájdalom,könnyebb lett a mozgás,változott a napi ritmus.A kezelés alatt feszültség csökkenést és nyugalmat éreztem.A terápia testre,szellemre is ható/G.N.Szilvia 2023.05.20/”
 
 • ,,A jobb térd foci balesetben kifordult és részleges keresztszalag sérülés alakult ki. A 7es fájdalmak 2 kezeléssel csökkentek,nincs már szükség műtéti beavatkozásra.Az orvosi vélemény szerint javult a keresztszalag állapota és jelenleg a műtét nem javasolt. Stabilabb tartást ,fájdalommentes napi mozgást tapasztaltam. Erőltetés hatására sem alakul ki feszülés érzés a keresztszalagokban.Jelentős változás következett be a napi ritmusomban,kezd visszatérni a korábbi térd funkció.Jelentős keringési javulás következett be, a görcs,feszülés elmúlt a térdben.A kiszolgálás magas szinvonalú /V.László 2023. 05.23/”
 • Nyak- váll – refluxos,igen erős panaszok kezelése során a 3. alkalommal panaszmentességet értünk el – hihetetlen ????/ F.Bea 2023.06/
 • Bal csuklóban meg lett vágva az egyik ideg, műtét utani 3 hetes seb kezelése történt.
  A mutató és kisujj zsibbadása áll fenn tartósan, a sértetlen kisujjnál seb érzése is.
  Már az első alkalommal óriási pozitív irányú fejlődést tapasztaltam, könnyedebb, rugalmasabb, bátrabb, nagyobb volumenű mozgás, fájdalom nélkül .
  Biztonságot, nyugalmat, precizitást, tapsztalatot, biztos tudást tapasztaltam .
  Maximálisan elégedett voltam, ha szükséges csak ide térek vissza kezelésekre.
  Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom / F.Anita 2023.10/
 • ,,Erőnlétem, izomtónusom javult mióta jógára járok/1 hónapja/- jó a csapat, hatásos gyakorlatok”/ N.D.Krisztina 2023/
 • ,,Erős karfájdalmak/8 as/ miatt már az első kezelés sikereket hozott és a harmadik kezelés után éreztem,hogy jelentősen nőtt a mozgástartománay. Minden szinten felemelő érzés,hogy ha még korlátozottan is de sokkal jobban tudom használni a karom s éjjel nincs izomfájdalom. Nyugalmat,bizalmat éreztem a kezeléseak alatt és bár volt fájdalom,de úgy éreztem,hogy megéri ,mert tudom,utána jobb lesz,A rendelő hangulata nagyon nyugodt.Évi mindent jól elmagyaráz,pontosan tudom,hogy mit kell tennem,hogy egy mozdulat sikerüljön /2023.11.22 K. Kinga/.,Köszönöm,hogy ennyit segítesz és,hogy tudom ,jó úton haladunk „
 • ,,A kezelés sokat használ, a lányomnak-nagyon örölök „/2023.11.22 H. O/
 • ,,2. kezelés után csökkentek az erős fájdalmak , megnyugvást éreztem, javult a mozgás , pszichésen is jobban érzem magam – 11.23 S. K/
 • Végtagfádalom / 10es ,erős fájdalmak/ 1 kezelés után jelentősen csökkentek,a mozgások jelentősen javultak- jól mozog a felső végtag/ 2023. 11.23 F.B /
 • ,,Térdizületi gyulladás és fejlődési rendelenesség miat 8-9 es erősségű fájdalommal érkezett a paciens akinek a mozgásos panaszai miatt lelki szintű nehézségei is voltak. Lányom panaszai 3. alklalom után enyhültek: kevesebb a fájdalma és gyengébb,már tud egyedül iskolába menni,a kezelések alatt megnyugvást és ellazulást érzett.Köszönjük Éva a törődést és a széleskörű gyógymódok bevetését -A. Violetta 2023.12.15 /
 • ,,Szerencsere lelkileg jól érzem magam, ez a kezelés sokat segit és kellett is.
  Kiegyensúlyozottabnak, türelmesebbnek érzem a mindennapokat /R.D 2023.12.16/ „
   

2024

 • ,,2 éve térdgyulladás illetve állandó fájdalom miatt jöttem kezelésre ,3 kezelés után kevesebb,ritkább a fájdalom .Megnyugvást ,relaxált állapotot éreztem a craniális kezelések alatt.Nagyon tetszik a holisztikus és meditatív szemlélet. Nagyon köszönjük Éva a törődést és a széleskörű gyógymód bevetését /2024.02 A Violetta/
 • Lábtörés kezelése során 1 kezelés után javulás jelentkezett,minden szinten,szuper a kezelés 2024.02 B. Ági/
 • Köszönök mindent /2024.02 Anna/
 • ,,Erős derékfájdalom -egy kezeléssel ,enyhébb -ritkább lett,az alvás is javult-kifogástalan a rendelői ellátás-/Th.Dávid 2023.02/
 • Úgy érzem minha csökkent volna a gravitáció és fiatalodtam volna 5-10 évet /B.Zs 2024.03 /
 • 10 es erősségű vállpanaszok miatt volt a kezelés,mely 1 kezelés után 0-ra csökkent.Szuper volt a kezelés és minden. Éva hatalmas nagy tudással rendelkezik. Köszönöm /Gál B. 2024.03.19./
 • ,,Térdprotézis beültetése utáni kezelés során erős panaszokkal érkeztem 6-8 kezelés után kevesebb lett a fájdalom és jobb a mozgás. Minden szinten történt javulás,normális életet tudok élni ,újra vezetek autót és minden munkámat el tudom végezni-a kezelés alatt olykor volt egy kis fájdalom,de javulás-jobb mozgás is.  Kifogástalan a rendelői ellátás és a tájékoztatás /2024.03.20 Sz.Sándor/
 • ,,Szeretném megköszönni, hogy olyan türelmesen
  foglalkozott velem és hogy felajánlotta a további lehetőségeket is.
  A  kezelése után teljesen jól vagyok,
  a fájdalmam teljesen elmúlt, nagyon hálás vagyok ezért /Dr.H. Márta 2024.márc.24/”